Tobă de casă

Fiartă domol în cazan, toba noastră e soră geamănă cu cea făcută acasă de măcelarii pricepuți, la țară, la tăiatul porcului. Meşterul nostru potriveşte bucăți măricele de limbă, inimă, carne şi slănină, iar şoriciul şi gelatina sunt adăugate doar de gust, fără a domina compoziția. Usturoiul şi condimentele naturale stârnesc oricui pofta de a-şi mai tăia o felie sănătoasă!

Slănină afumată

Trece prima şi se cumpără cu kilogramele pentru că are un raport ideal preț- calitate. Slănina noastră nu se injectează, ci se ține în saramură ca să-şi tragă singură sarea, atât cât are nevoie. Rămâne îngustă, exact cât e de la natură. E moale, fragedă şi numai bună de mâncat. Fumul de rumeguş de fag se simte plăcut, suav, atât cât trebuie ca să-i dea savoare.

Salam de porc

E consistent şi te saturi cu puțin. Are gust delicios, ca pe vremuri, şi îti aminteşte de copilărie de sandviș-urile cu pâine semialbă şi alergind în curtea şcolii cu pantalonii scurti şi şosetele până la genunchi. Se usucă natural schimbandu-şi culoarea şi gustul, se maturează ca şi vinul în beci. Garantat o să vă placă, pe gustate si încercate.